Для туристов

(0372)55-07-09 , 050-372-55-00

(0372)54-52-21 , 095-458-73-73

 

Для агентств

050-278-34-99

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Курс валют

1€ = 43,00 грн

1 у.o. = 43,00 грн

 

Всі ми планували літній сезон 2020 дещо інакше, але непередбачувані обставини внесли свої корективи в життя, роботу та відпочинок людей.
Зараз весь світ докладає неймовірних зусиль, аби відновити нормальну життєдіяльність. Вже з 30.06.2020 ми відновимо чартерні рейси до Болгарії та Греції.
Ці країни практично не постраждали і являються досить безпечними для туристів.
Готелі готові до прийому і чекають своїх дорогих туристів. Безпека та комфорт в готелях Болгарії та Греції гарантовані: посилене прибирання, дезінфекція приміщень та територій, дистанціювання гостей, масковий режим для персоналу, захисні екрани в ресторанах та на рецепції та багато ін.

Зі свого боку гарантуємо якісне та безпечне перевезення:

  • автобуси будуть ще ретельніше прибиратися за допомогою спеціальних знезаражуючих засобів;
  • після кожного рейсу буде проводитися повна дезінфекція автобусу (особливо штори, столики, підголовники, сидіння);
  • посадка-висадка буде відбуватися за спеціальною схемою для уникнення скупчень людей в проходах;
  • перед посадкою в автобус відбуватиметься температурний скринінг усіх пасажирів та екіпажу;
  • на вході в автобус буде встановлено санітайзер для рук;
  • буде проводитися дезінфекція багажу;
  • всі предмети, що не являються предметами першої необхідності будуть забрані з автобусу (подушки, пледи, килими і т.д).


Зараз майже всі готелі Болгарії та Греції дають хороші акційні ціни, продовжують знижки раннього бронювання та пропонують гнучкі умови оплати.
Актуальні ціни  ви можете знайти в пошуку туру на нашому сайті або за тел. 050 372 55 00, 095 458 73 73, 050 438 55 00.

Щодо уже підтверджених заявок, ми змушені повідомити, що всі броні, заїзд яких припадає до 01.07.20 мають бути перенесені на більш пізні заїзди, так як громадян України до 01.07 в Болгарії та Греції приймати не будуть. З липня, якщо епідеміологічна ситуація в Україні не погіршиться, болгарські та грецькі  готелі чекають нас.
Наполегливо просимо уникати ануляцій, адже у випадку ануляції туру ми змушені будемо виставити оплату ФПВ (розмір фактично понесених витрат розраховується по кожній заявці індивідуально). Ануляція проїзду на червневі дати буде відбуватися без утримань, а починаючи з липня для ануляції проїзду без штрафів потрібна задокументована причина (довідка з лікарні, наказ з місця роботи і т.д). Без поважної причини - штраф за непродані місця становитиме 100%.

Важливо: пасажири з ознаками захворювання на посадку допускатися не будуть. Ми гарантуємо їх безкоштовне повернення додому після одужання. Також готові переносити дати виїзду до Болгарії чи Греції без повторної оплати проїзду, якщо був зафіксований факт звернення пасажира до лікаря.

Готелі  не надали єдиного алгоритму перенесень броней, тому кожне звернення буде розглядатися індивідуально.

Від себе пропонуємо наступні варіанти по червневих заявках:

  • перебронювання на більш пізній період: деякі готелі переносяться без доплат, деякі - зберігають РБ але враховують сезонність (наприклад ціни в середині червня у більшості готелів рівні цінам  в кінці серпня)
  • перебронювання на ті ж дати за тою ж ціною на 2021 рік (не всі готелі мають таку можливість)
  • заморозка коштів на 18 міс (сплачена сума фіксується на прізвище туриста і може бути використана на оплату чи аванс за відпочинок в будь якому курорті, готелі, але в межах одного напрямку (країни).

Корисні посилання:

 

Бажаємо всім здоров'я та вдалого літнього відпочинку!

 

Можливо Вас зацікавить:

Вверх