Для туристiв

(0372)55-07-09 , 050-372-55-00

(0372)54-52-21 , 095-458-73-73

 

Для агентств

(0372)55-38-24, 050-278-34-99

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Курс валют

1$ = 26,30 грн.

1€ = 28,90 грн

1 у.e. = 28,90 грн

Для дорослого

1. Закордонний паспорт

Період дії паспорту не менше ніж 3 місяці (90 днів) з моменту попернення з Румунії, наявність в паспоріт не менше 2-ох чистих сторінок. На кожну вписану дитину в паспорті повина бути чиста сторінка. Продовжений паспорт і паспорт з пошкодженням плівкового покриття консульством не приймається.

2. Дві кольорові фотографії

  • розмір - 3,5 х 4,5см, анфас, на білому фоні
  • зображення чітке, 80% фотографії повинно займати обличчя
  • Фотографія повинна відповідати сучасному зовнішньому вигляду заявника і бути не старше трьох місяців.

3. Ксерокопія внутрішнього паспорту

4. Ксерокопія ідентифікаційного коду

5. Справка з місця роботи

  • з вихідним номером і датою видачі
  • на фірмовому бланку підприємства з його адресою та контактними телефонами
  • з підписом директора або бухгалтера, завірена мокрою, не сканованою печаткою
  • зарплата повинна бути розписана за останні півроку по місяцях

9. При низькій зарплаті туриста (менш 2000 грн) до довідки додається додатковий фінансовий документ, що підтверджує можливість здійснення поїздки туристом. Їм може бути:

  • довідка з банку про наявність та розміру залишку на рахунку туриста або одного з його родичів (родинний зв'язок повинен бути підтверджений документально)
  • довідка з роботи одного з родичів
  • до рахунку з банку або довідки з роботи родича обов'язково додається нотаріальна заява про спонсорування ним поїздки туриста (в нотаріальній заяві обов'язково вказується ступінь рідства)

10. Заповнена анкета

 

Додатково:

 

Приватний підприємець

1. Копія свідоцтва приватного підприємця (засвідчена нотаріально)

2. Остання податкова декларація

 

Студенти

1. Довідка з місця навчання

2. Фінансовий документ, що підтверджує можливість здійснення поїздки. Їм є:

  • довідка з банку про наявність рахунку в одного з його родичів
  • довідка з роботи одного з родичів
  • до рахунку з банку або довідки з роботи родича обов'язково додається нотаріальна заява, який спонсорує поїздку студента (в заяві вказується ступінь спорідненості та додається свідоцтво про народження).

3. Ксерокопія студентського квитка.

 

Діти до 18 років (не сплачують консульський збір)

1. Довідка з місця навчання

2. Копія свідоцтва про народження

3. Для дітей, що подорожують без батьків або з одним з батьків, копія дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон. У дозволі повинні бути зазначені терміни подорожі і країна призначення.

4. Довідка з місця роботи одного з батьків.

5. Нотаріальня заява одного з батьків про спонсорування ним поїздки своєї дитину

Для консульства потрібна копія дозволу. Оригінал (для дітей до 16 років) обов'язково потрібно мати для пред'явлення на кордоні.

 

Пенсіонери (не сплачують консульський збір)

1. Копія пенсійного посвічення

2.  Довідка з пенсійного фонду про нарахування за останні шість місяців

3. Фінансовий документ, що підтверджує можливість здійснення поїздки. Їм є:

  • довідка з банку про наявність рахунку у туриста або у одного з його родичів
  • довідка з роботи одного з родичів, які спонсорують поїздку
  • заяву про спонсорство з зазначенням ступеня спорідненості

 

Вверх