Для туристiв

(0372)55-07-09 , 050-372-55-00

(0372)54-52-21 , 095-458-73-73

 

Для агентств

050-278-34-99

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Курс валют

1€ = 43,50 грн

1 у.o. = 43,50 грн

Мережа готелів Grifid - ідеальний «All Inclusive»

Часто, в Болгарії на «All Inclusive» не вистачає тих послуг, які гості звикли отримувати на курортах Туреччини. І це не дивно, так як кожна країна має свої особливості. І недоліки «ALL» в Болгарії компенсуються кращою якістю, більш вишуканим асортиментом або чимось іншим.

Коли ж мова заходить про готелі сітки Grifid - то ми говоримо про ідеальний «All Inclusive». Всі 6 готелі даної мережі знаходяться на красивому і зеленому курорті - Золоті Піски. Гості готелів користуються безкоштовним пляжем і власним аквапарком (при готелі Grifid Болеро). Кожен готель має кілька ресторанів (головним чином з шведським столом і кілька a la carte). Крім того, за попереднім записом, можна відвідувати a la carte - ресторани, які знаходяться в інших готелях Grifid. Активна анімація для дітей і дорослих, відмінне прибирання, СПА-центр, красива територія з басейнами, барами, зонами для релаксу - все це в комплексі з високою якістю обслуговування, відмінною кухнею і привітним персоналом зроблять Ваш відпочинок в Болгарії незабутнім.

Поспішайте замовити номери в готелях Grifid Арабелла, Grifid Вістамар, Grifid Болеро, Grifid Метрополь, Grifid Енканто Біч або Grifid Фореста, поки є місця. Ці готелі обожнюють туристи з Європи і в сезон вільних номерів зазвичай немає.

Ціни на проживання вже в онлайн-пошуку. Для бронювання готелів звертайтеся в офіси Турагенції Марії Драпатої.

Вверх